Over U

Graag zouden wij u leren kennen!
U bent een ondernemer die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat en altijd mogelijkheden ziet om veranderingen en verbeteringen te implementeren.
U weet exact hoe uw bedrijf werkt maar wellicht mist u een sparringpartner of klankbord met welke u rustig kunt afstemmen!

Een praktisch advies dat werkt!

Afstemmingen en evaluaties met directeur/eigenaars in het MKB maken duidelijk dat een dag vaak tekort is. Een veelgehoorde klacht is dat zij alles moeten weten maar ook alles moeten doen en ook nog eens moeten bijhouden.

Regelmatig is de situatie zo dat ondernemers veelal overbelast zijn door hun dagelijkse operationele taken. Kenmerkend is dat hierdoor de aandacht op de belangrijke grote lijnen en doelen wat minder scherp worden. Deze overigens geheel begrijpelijke verminderde aandacht heeft regelmatig tot gevolg dat sommige punten ineens urgent worden en letterlijk schreeuwen om aandacht of een snel besluit! Om vervolgens onder tijdsdruk minder juist en zuiver, laat staan, efficiënt te worden verwerkt.

Een vrijblijvend gesprek met de adviseur van NieuwAdvies is een ideale manier om de uitdagingen van uw onderneming discreet en vertrouwelijk te bespreken waarna vastgesteld kan worden of een praktisch advies zou kunnen werken.

Kortom wilt u meer weten NieuwAdvies Consultancy maakt graag tijd en wie weet wordt dit voor u een van de belangrijkste zakelijke gesprekken van het komende jaar.

Bel ons

Uw (bedrijfs)naam:

Zo spoedig mogelijk
Morgen
Ander tijdstip, namelijk:

Uw telefoonnummer:

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van Nieuw Advies Consultancy ontvangen? Vul hier uw e-mail adres in: